lindesigns ♥ service

Hosting, Onderhoud & Divi Support

Een website wordt gehost op een server: dat is jouw plekje op het wereldwijde web. Ik wil het jou zo makkelijk mogelijk maken. Een template website van lindesigns wordt daarom altijd standaard opgeleverd inclusief een BuddyPlan. Een maatwerk website krijgt een hosting- & serviceplan dat past bij de website. Je krijgt een gratis videocursus over hoe je je website zelf kunt gebruiken. Wil je je site liever door mij laten uitbouwen of aanpassen? Plan een Divi Support Call in mijn agenda en ik help je graag!

Template altijd met 1 jaar BasicBuddy Hosting & Service

Elke website moet worden gehost. Dat heb ik dus al voor je geregeld! Bij een website van lindesigns is altijd een Basic Buddyplan (Hosting & Service) inbegrepen voor het eerste jaar. Zo is jouw website altijd veilig en up-to-date. 

Wat houdt een BuddyPlan in?

Een BuddyPlan is een maandelijks abonnement waarmee ik je website host én zorg dat je website happy & healthy blijft door o.a. een maandelijkse websitecheck, updates, testen van links en formulieren en meer. Je krijgt elke maand een rapport met websiteprestaties.

Prepaid Support Packs

Heb je een wat groter websiteproject in de planning? Of zijn er regelmatig terugkerende werkzaamheden die je wilt uitbesteden? Met een Prepaid Package Deal reserveer je voor een bepaalde periode minimaal 6 uur van mijn tijd – tegen een voordeliger tarief. 

Divi Assistant Call

Heb je een aanvraag voor je website? Plan een Divi Assistant Call in mijn agenda. Heb je al een Prepaid Package Deal (PPD)? Je hebt dan toegang tot mijn Feedbacksysteem om wijzingen door te geven. Plan voor grotere projecten ook een Call in als je een PPD hebt. 

lindesigns ♥ Service

BuddyPlan

Dit zijn de onderhoudspakketten van lindesigns. Bij elk websiteproject is standaard een Basic BuddyPlan inbegrepen voor één jaar. Heb je meer dan 5.000 bezoekers per maand of veel content? Upgrade dan naar een Premium BuddyPlan.

It’s. So. Good.

Hou je website veilig, snel en up-to-date met een Buddyplan. Dit is waarom het So Good is…

WordPress Hosting

Een hostingpakket dat 100% is gemaakt en gefinetuned voor WordPress & Divi.

24/7 Support

Ben je aan het DIY’en en heb je hulp nodig? Chat binnen 2 min. met een WordPress & Divi Expert.

Snelle Laadtijden

Je website wordt gehost op een server vlakbij via het Google Cloud Platform.

SSL-certificaat

Je hoeft geen apart SSL-certificaat aan te schaffen.
Basis SSL is altijd inclusief.

Safe & Secure

Veilige, hackerproof hosting. Is het ergens toch misgegaan? We ruimen je site gratis op.

SFTP-toegang

Je mag via SFTP tussen de diepste wortels van je website wroeten. But please don’t 😉

Testomgeving

Grote wijzigingen worden in een testomgeving gemaakt voordat ze live gaan.

CND & Caching

Met Fastly Content Delivery worden de laadtijden van je pagina’s geoptimaliseerd.

Dagelijkse Back-ups

Je website wordt elke dag compleet geback-upt. Back-ups worden 30 dagen bewaard.

Supersnel Herstel

Heb je lekker zitten rommelen op je website en ging er iets mis? Herstellen is zo gebeurd!

Serviceplan

Heb je geen tijd/zin om met je eigen website bezig te zijn? Vraag naar een maatwerk BuddyPlan!

Samenwerken

Je krijgt toegang tot mijn Feedbacksysteem om wijzigingen aan te vragen.

reserveer 6 uur voor Divi Support & Design

Prepaid Package Deal

Heb je een (lindesigns) Divi website en heb je de komende tijd een aantal werkzaamheden gepland voor je website? Wil je aan de slag met je contentmarketing? Of adverteren op Google of Facebook, je e-mailmarketing instellen, landingspagina's maken? Wil je iets online gaan verkopen? Schakel mij in voor je project. Met een Prepaid Package Deal reserveer je minimaal 6 uur voor een voordeliger tarief. Moet er ook grafisch werk gebeuren? Ook daar kan ik je mee helpen! Plan eerst een Divi Assistant Call in, zodat je me alles kunt vertellen over je plannen.

veelgestelde vragen

FAQ

Wat is "managed hosting"?

Je website krijgt een uniek IP-adres en dat stukje server is alléén voor jouw website. Bij goedkope hosting deel je je IP-adres met heul veul andere websites. Managed hosting is veiliger en zorgt voor betere prestaties en laadtijden. Je hebt minder performance plugins nodig. En het is flexibel: indien nodig kan jouw stukje server helemaal naar jouw behoeften worden gefinetuned. Prettig als je bedrijf ineens flink groeit (meer bezoekers) of als je een webshop besluit toe te voegen.

Moet ik zelf een domeinnaam kopen?

Registreer altijd zelf je domeinnaam! Je bent dan 100% eigenaar van jouw domein. En dus nooit afhankelijk van derden om toegang te krijgen tot je eigen domeinregistratie. Ga naar MijnDomein om je domeinnaam te registreren.

Wat nou als ik al elders hosting heb geregeld?

Bij lindesigns is alles 100% geoptimaliseerd voor WordPress en Divi. Mijn workflow is zodanig ingericht dat ik bij het ontwikkelen van websites uitsluitend mijn eigen hostingpakketten aanbied. Op die manier hou ik mijn tarieven betaalbaar en kan ik je ook later snel en efficiënt helpen als er iets aan je website moet gebeuren. Wil je je eigen host gebruiken, dan zijn de template websitetarieven niet van toepassing. Tijdens je strategiesessie bespreken we de mogelijkheden.

hoe presteert mijn website?

Op je Dashboard van je website zetten we je Google Analytics Widget, zodat je kunt zien wat je bezoekers op je website doen. Daarnaast krijg je 1x per maand een Performance Rapport. In het rapport staan resultaten van je website zoals laadtijden, caching performance, netwerkverzoeken en actiepunten die je kunt ondernemen om je websiteprestaties te verbeteren.

Kan ik in de toekomst van host wisselen?

Natuurlijk! Bij de bouw van je website zit één jaar hosting en een Divi-licentie á € 89 p/j inbegrepen. Je betaalt dus een jaar vooruit. Wil je binnen het eerste jaar overstappen, dan is een refund helaas niet mogelijk. Na het eerste jaar neem ik contact met je op om te kijken of we het onderhoud verlengen of dat je bijvoorbeeld klaar bent om zelf je website te onderhouden! Je ontvangt van mij de benodigde informatie voor het migreren van je website.

kan ik zelf mijn site onderhouden?

Jazeker! Bij oplevering van je website krijg je van mij een WordPress & Divi Cursus. Je leert dan hoe je je website zelf kunt gebruiken.